Organisatie
NoordNed-Schipholtaxi is de overkoepelende naam van meerdere kleine taxibedrijven in de regio Schiphol om onder één noemer te kunnen voldoen aan de specifieke vraag naar Schipholvervoer van en naar de drie noordelijke provincies. Het doel van de samenwerking is de reiziger via één enkele website eenvoudig en transparant taxivervoer aan te bieden. Of u nu heen en weer naar Schiphol reist (retour) of slechts een enkele rit naar of vanaf Schiphol heeft, of u nu met enkele personen een gewone taxi wilt, danwel met een groep een taxibusje nodig heeft; u kunt met al uw vervoerswensen bij ons terecht. NoordNed-Schipholtaxi maakt ook deel uit van SchipholtaxiNL.nl dat een landelijk dekkend partner-netwerk heeft.

Business to Business
Ook zakelijke reizigers bedienen wij graag, waarbij het mogelijk is om op rekening van onze diensten gebruik te maken. Naar wens gespecificeerde facturatie achteraf is daarbij geen probleem. Inmiddels hebben wij al vele bedrijven als klant die voor het Schipholvervoer van hún klanten en personeel vertrouwen op de kwaliteit en scherpe tarieven van NoordNed-Schipholtaxi. Heeft u ook interesse in rijden op factuur of wilt u meer informatie hier over, mail dan naar schipholtaxi@me.com

Personeel en voertuigen
NoordNed-Schipholtaxi werkt met zelfstandige chauffeurs die minimaal 10 jaar ervaring hebben. Ook zijn er een aantal lokale taxibedrijven aangesloten bij NoordNed-Schipholtaxi. Gezamenlijk bieden ze de flexibiliteit om te kunnen voldoen aan de uiteenlopende aspecten van het Schipholvervoer. Alle chauffeurs spreken Nederlands, Engels, Duits en hebben een zeer goede wegen- en stratenkennis. Ze zijn ook goed bekend met de gang van zaken op de luchthaven Schiphol en zullen u behulpzaam zijn bij het in- en uitstappen en met het in- en uitladen van uw bagage. Het wagenpark varieert van luxe personenauto's geschikt voor 4 passagiers tot zeer ruime en comfortabele Mercedes Viano busjes goed voor 7 passagiers plus bagage. Ook auto's uit het topsegment zoals Mercedes S-klasse en BMW 7-serie rijden bij NoordNed-Schipholtaxi. Alle auto's zijn van recent bouwjaar, zijn schoon en schadevrij en verkeren in uitstekende staat van onderhoud.

Hiernaast ziet u een selectie uit ons chauffeursbestand
Over NoordNed-Schipholtaxi