Standaard afhaalprocedure: boven bij de Vertrekhal

Bij onze standaard afhaalprocedure wordt u boven bij de Vertrekhal opgehaald. Er zijn geen bijkomende kosten, de taxirit wordt uitgevoerd voor het basistarief. Een bijkomend voordeel is dat de loopafstand vanaf de aankomsthal is zo kort mogelijk is.

Telefonische bereikbaarheid

U dient gelijk na de landing telefonisch goed bereikbaar te zijn. De voor u ingedeelde chauffeur kan dan contact met u opnemen en zo op de hoogte blijven van uw vorderingen langs de douane en de voortgang met het afhalen van de koffers van de bagageband.

Na de bagagehal: 1 verdieping omhoog

Als u eenmaal de koffers heeft, gaat u de bagagehal uit en neemt dan gelijk de lift of roltrap 1 verdieping omhoog. U komt nu uit in de Vertrekhal. Neem de dichtstbijzijnde draaideur naar buiten en meldt telefonisch aan de chauffeur bij welke draaideur (geletterd A t/m H) u de hal uit komt. Hij zal u dan zo snel mogelijk op de 2e rijbaan komen ophalen.

Hier kunt u een printbare PDF (Nederlands en English) downloaden met een overzicht van de Standaard afhaalprocedure.

Afhalen bij het Meeting Point op Schiphol Plaza

Het is natuurlijk ook mogelijk om door de chauffeur te worden afgehaald bij het Meeting Point. Deze service is gratis inbegrepen bij onze levels Business Taxi’s en First Class. Voor een Economy Taxi en Taxibusje geldt hiervoor een toeslag van € 19,- .

Schiphol Plaza

Het Meeting Point bevindt zich op Schiphol Plaza, naast de Burger King. Nadat u de bagagehal bent uitgekomen, volgt u eenvoudig de borden naar het Meetingpoint . Ruim van tevoren heeft u al de naam en het telefoonnummer van uw persoonlijke chauffeur doorgekregen, zodat u weet wie er op u staat te wachten. Mocht het nodig zijn, dan kan de chauffeur u ook telefonisch aanwijzingen geven, zorg er dus voor dat uw telefoon tijdig aan staat. Vanaf het Meeting Point loopt u samen met de chauffeur naar de geparkeerde auto, waarbij hij u natuurlijk zal assisteren met de bagage.

Naambordje of bedrijfslogo

De chauffeur zal met een bordje of iPad klaar staan bij het Meeting Point. Hierbij is het ook mogelijk om in plaats van een naam, uw bedrijfslogo te tonen. Deze kunt u bijvoorbeeld als PDF aanleveren.

Hier kunt u een printbare PDF (Nederlands en English) downloaden met een overzicht van de Meeting Point afhaalprocedure.

© DESIGNERS DREAM