Economy en taxibus

Het meest voordelig is onze Economy Taxi. U wordt dan vervoerd voor het vaste basistarief, zonder verdere toeslagen. Indien het voor onze efficiënte planning beter uitkomt, wordt u mogelijk vervoerd met een Business Taxi of Taxibusje, dan uiteraard zonder meerprijs. U reist bij ons altijd per privétaxi, er zitten geen andere passagiers in de auto.

U wordt verwacht op de afgesproken tijd klaar te staan voor de rit naar Schiphol toe. Indien het een rit vanaf Schiphol betreft, dan zal u ongeveer een kwartier na de bagage-uitgifte (indien mogelijk ook eerder) boven bij de Vertrekhal worden opgehaald. Telefonische bereikbaarheid is hierbij een belangrijke voorwaarde.

Heeft u veel bagage of bent u met meer dan 4 passagiers, dan kunt u kiezen voor een Taxibusje. Hiervoor geldt dan een meerprijs van 25% op het genoemde basistarief. Met name in de drukkere vakantieperiodes is een tijdige aanvraag hierbij aanbevolen.

Business taxi

Zakelijke reizigers en iedereen die prijs weet te stellen op iets meer comfort en service, bedienen wij graag met één van onze Business Taxi’s. Voor een meerprijs van 20% verzekert u zichzelf of uw gasten van een auto met chauffeur, waarbij de dienstverlening een stapje verder gaat. De voertuigen zijn van het type Mercedes E-klasse en hebben behalve de blauwe kentekenplaat geen verdere taxikenmerken, de gediplomeerde chauffeurs zijn representatief gekleed.

Voor een rit naar Schiphol toe staat de chauffeur op tijd voor, en wacht geduldig tot u naar buiten komt. Indien het gaat om een rit vanaf Schiphol, dan kan de chauffeur indien gewenst na aankomst met een bordje klaar staan bij het officiële Meeting Point, in de centrale hal van Schiphol.

Voor regelmatige terugkerende zakelijke klanten is het bij de Business Taxi mogelijk om achteraf per factuur te betalen.

First class

Tenslotte bieden wij de mogelijkheid om te worden vervoerd in één van onze First Class Limousines. Voor een toeslag van 50% op het basistarief ervaart u dan de meest comfortabele manier van Schipholvervoer.

De auto’s zijn van het type Mercedes S-Klasse. Met extra veel ruimte voor de achter-passagiers en diverse verfrissingen en WiFi aan boord kunt u uw kostbare tijd nuttig besteden. Of gebruik de ruimte en rust in de limousine als een moment voor uzelf om te relaxen, terwijl u geniet van het uitzicht onderweg.

De First Class chauffeur is ook uw personal assistant. Hij zal u op alle mogelijke manieren ontzorgen, u met de bagage helpen, en verder voorzien van alle benodigde assistentie informatie.

Een First Class limousine is te boeken per rit of op uurtarief.

© DESIGNERS DREAM