Dit zijn wij

NoordNed Schipholtaxi is een online taxicentrale die zich geheel toelegt op taxivervoer vanuit de drie Noordelijke provincies naar Schiphol en andersom. Een collectief van toegewijde serieuze professionals geeft hier invulling aan en rijdt dagelijks vanuit Friesland, Groningen en Drenthe op en neer naar Schiphol.

Met onze informatieve website en het online boekingsformulier proberen wij het aanvraagproces zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Met de tijdige aanvragen kunnen wij efficiënt vooruitplannen. Zo houden wij de kosten laag, zonder in te leveren op kwaliteit en service. Onze werkwijze resulteert in misschien wel de beste prijs-kwaliteitverhouding die er te vinden is wat betreft Schipholvervoer.

Behalve particuliere reizigers weten ook steeds meer zakelijke klanten onze betrouwbare Schipholservice te waarderen. Voor regelmatig terugkerende zakelijke reizigers is het bovendien mogelijk om op rekening te rijden. Voor meer informatie hieromtrent, zie: Voor bedrijven

De chauffeurs

Onze ervaren en representatieve chauffeurs staan dag en nacht klaar om uw vooruitgeplande rit naar de luchthaven Schiphol te rijden. Ook terug vanaf Schiphol zijn zij u weer graag van dienst. Als zelfstandigen weten zij als geen ander dat een goede service iedere keer weer bijdraagt aan het succes van het collectief waar zij voor staan.

De chauffeurs voldoen aan alle wettelijke vereisten die nodig zijn voor het uitoefenen van hun beroep. Met een gemiddelde ervaring van 20 jaar, een beheerste rijstijl, een goede wegenkennis, en een prettige omgang, zijn zij verantwoordelijk voor de veilige en comfortabele taxirit die NoordNed Schipholtaxi u wilt geven.

Hierboven ziet u enkele chauffeurs die werkzaam zijn voor NoordNed Schipholtaxi. Zij staan model voor alle chauffeurs die wij tot ons collectief mogen rekenen, en waar wij dagelijks op mogen vertrouwen.

Onze auto's

Niet alleen de chauffeurs, maar ook de auto’s maken het product en de ervaring die u krijgt bij NoordNed Schipholtaxi. Ook hier liggen onze eisen ver boven het gemiddelde. De voertuigen in onze solide vloot zijn van een recent bouwjaar, in uitstekende staat van onderhoud, en bovenal officieel verzekerd en gekeurd als taxivoertuig.

Bovendien kunt u binnen deze waarborgen kiezen uit vier verschillende serviceniveau’s:

Voor een standaard taxi voor het genoemde basistarief kiest u Economy Taxi, wilt u iets ruimer en comfortabeler zitten dan kunt u voor een kleine toeslag kiezen voor een Business Taxi. Wilt u het absolute topniveau voor uzelf of uw klanten, dan besteld u onze First Class limousines. Onze Mercedes V-Klasse busjes geven tenslotte invulling aan ons service level Taxibus, voor groepen tot 7 personen of grote bagagestukken, zoals bijvoorbeeld fietsen, ski’s of golftassen. Zie verder ook: Service-niveau's

© DESIGNERS DREAM