“Van bedrijf tot bedrijf”

Business Taxi voor bedrijven
Zakelijke markt

Meer dan de helft van onze taxiritten wordt gemaakt met een zakelijk motief. Meestal gaat het om bezoekende buitenlandse gasten, naar het buitenland uitgezonden personeel, of juist buitenlandse werknemers die naar Nederland komen.

Met onze Business Taxi’s zijn wij onze zakelijke klanten graag van dienst. De auto’s uit het hogere segment hebben hierbij een neutrale uitstraling. U kunt ook gewoon kiezen voor een Economy Taxi, waarvoor het basistarief geldt. Zie ook: Service-niveau’s

Meet & Greet afhaalservice

Indien gewenst kan de chauffeur de reizigers op Schiphol in de hal afhalen met een naambordje. Bij de service levels Business Taxi en First Class is dit bij de prijs inbegrepen, voor een Economy Taxi of een Taxibus geldt hiervoor een toeslag van € 19,- inclusief btw. Zie ook: Vanaf Schiphol

Op rekening

Bedrijven of zakelijke klanten die vaker gebruik maken van onze Business Taxi’s, bieden wij graag interessante kortingen, als ook de mogelijkheid om per factuur te betalen. U krijgt dan tweewekelijks een factuur per email met daarop alle ritten gespecificeerd.

Voor een offerte op maat of meer informatie over onze zakelijke vervoersdiensten kunt u ons mailen, het contactformulier gebruiken of ons bellen tijdens kantooruren.

© DESIGNERS DREAM